Seminars At A Glance



The Landscape Expo - Long Beach (TLE-LB) is hosting over 60 CEU approved seminars and workshops. Tracts include: sustainability, design, irrigation, maintenance, the TLE Tree Academy, turf, pest, soil amendments, TLE School of Business and MORE! All you need to grow. CEU credits can be earned from the following associations: AIA, APLD, DPR, GBCI, IA, ISA, LACES, NALP, PGMS, QWEL, TCIA.



Wednesday, October 10th

Seminar Times: 8:00 AM - 4:30 PM
Exhibit Hall Open: 9:00 AM - 3:00 PM
8:00 - 9:30 AM  (1.5hr total)
9:30 - 11:30 AM  (2hr total)
10:00 - 11:30 AM  (1.5hr total)
1:00 - 2:30 PM (1.5hr total)
3:00 - 4:30 PM (1.5hr total)
3:00 PM Expo Hall Closed
3:30 PM Networking Party in the Lobby

TLE seminars are "more advanced than typical conference seminars."
- Adolfo Villanueva, CAM Services

Thursday, October 11th

Seminar Times: 8:00 AM - 3:00 PM
Exhibit Hall Open: 9:00 AM - 3:00 PM
8:00 - 9:30 AM  (1.5hr total)
10:00 - 11:30 AM  (1.5hr total)
10:00 AM - 12:00 PM  (2hr total)
11:30 AM - 1:00 PM  (1.5hr total)
1:00 - 2:30 PM  (1.5hr total)
1:00 - 3:00 PM  (2hr total)
3:00 PM Show Closed